Bent u voor uw bedrijf op zoek naar kunststof rijplaten? Grondwerken De Mol beschikt over een duurzaam kunststoffen alternatief voor de zware ijzeren rijplaten en zijn een perfecte tijdelijke verharding waarbij een belasting tot 45 ton mogelijk is. De kunstoffen rijplaten kan je bij ons zowel huren als aankopen.

Kunststof rijplaten hebben veel voordelen ten opzichte van de verouderde ijzeren rijplaten. Zo zijn de kunststofplaten een stuk lichter en met de hand verplaatsbaar, flexibel en vrijwel onverwoestbaar. De kunststof rijplaten nemen geen vocht op, roesten of rotten niet, en laten geen sporen of beschadigingen achter op uw machines, wagens, betonnen straatwerk, asfalt, klinkers of grasperk.

Zelfs stalen rijkettingen hebben geen vat op de ondergrond. Verder zijn de rijplaten en loopschotten volledig onderhoudsvrij, ze hebben geen opstaande kanten zoals bij staal en er is geen kraan nodig voor het aan- en afvoeren. Naast de toepassing op allerhande werven kunnen de rijplaten ook gebruikt worden bij het werken in smalle wegen achter woningen of voor allerlei feestelijkheden zoals tentoonstellingen , tuinfeesten, enz.